A Breitling B55 megvásárlásának jogszerűsége: a csatlakoztatott óra Breitling Replica órák ingyenes szállításával replika óra

A svájciok határozottan úgy döntöttek, hogy belépnek az összekapcsolt órás piacra! Régóta bírálják, hogy elhagyják ezt a szegmenst, és a 2015-ös Bázeli Vásáron számos új modellt érnek el ... Ezek közül, ha van olyan,replika órák amely jogos (a TAG Heuer vagy Tissot ügyben) Breitling. Valójában évek óta a szárnyas "B" márka számos funkcióval rendelkezik a kvarcórákkal ... Milyen logikus, hogy ezeket a funkciókat egy okostelefonhoz csatlakoztassa?

Emlékezzünk ... 2014-ben a Breitling bemutatta a Caliber B50-et, egy többfunkciós elektronikus időzítő mozgást analóg és digitális kijelzővel. Olyan "motor", amely innovatív funkciók széles skáláját kínálja a pilótáknak, mégpedig példátlan könnyű használatsal és olvasással. Ma már a márka a B55 Connected, egy új generációs összekapcsolt kronográf elindításával tovább megy.

Azonban, és ez az intelligens, Breitling nem akarta „egy órát tartani a telefon függő kiterjesztéséről - és kevésbé erőteljesen, mint az utóbbi. Így a kronográf az abszolút mester marad, és az okostelefonhoz való kapcsolódás elsősorban a használhatóságának javítására szolgál. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően a két hangszer tökéletesen kiegészíti a párokat, ahol mindegyiket használják arra, amit tud, hogyan kell a legjobbat tenni. Malin.

Az okostelefon fő előnye, hogy a képernyő mérete és az interfész ergonómiája, a B55 csatlakozó tulajdonosa telefonja segítségével bizonyos beállításokat végezhet (beállítási idő, időzónák, riasztások, megjelenítési beállítások) és üzemmód, éjszakai mód stb.). Eredmény: nagyon világos nyereség a kényelem és a hatékonyság terén. Ezzel ellentétben a felhasználó letöltheti a kronográfot az okostelefonra a különböző mérések (repülési idő, stb.) Eredményeivel,rolex replika hogy könnyebben olvashasson, tárolhasson vagy továbbíthasson. Talán egy okos partnerség e két eszköz között, amelyek kiegészítik egymást.

A B55 Connected olyan innovatív funkciók széles skáláját kínálja, amelyek a pilóták végső eszközévé teszik - beleértve az elektronikus fordulatszámmérőt, a visszaszámlálási / visszaszámlálási rendszert a visszaszámlálásra és a "hosszú távú" időzítés (Mission Elapsed Time), valamint egy rendkívül légi közlekedési eszköz, amely alkalmas a repülési idők rögzítésére, figyelembe véve a felszállás idejét és a leszállási időt és a dátumot.

Különösen egyszerű és logikus vezérlési módja van, a funkciók a korona forgatásával és a két nyomógombbal történő aktiválással / deaktiválással vannak kiválasztva. A két ultraibolya LCD-kijelző rendelkezik egy nagy intenzitású háttérvilágítással, amely egyszerűen aktiválható a korona megnyomásával - vagy ha a felhasználó 35 ° -nál többet dönt, ami különösen hatékony amikor a kezed egy repülőgépen vagy egy kormánykeréken van. Az innovatív, újratölthető akkumulátor koncepciónak köszönhetően az újratöltés a hálózaton vagy a számítógép USB portján keresztül történik.

A B55 Connected széndioxiddal bevont fekete titán tok és egy kék tárcsa, amely a vezeték nélküli kapcsolatot képviseli. Ez az eredeti kék és fekete jegyzet folytatódik a robusztus gumiszalagon. Az új Caliber exkluzív Breitling A Paris Replique B55 karóra,replika óra a SuperQuartz mozgalom tízszer pontosabb lesz, mint a hagyományos kvarc, és természetesen a COSC (svájci hivatalos kronométer-tesztelő intézet) által hitelesített, mint minden órát. a szárnyas "B" jel.